وي با بيان اينکه تا کنون35 هنرمند جهت حضور در اين کوشک اعلام آمادگي کردهاند، تصريح کرد: اجراي چگونگي فعاليتهاي هنري به صورت workshop، اطلاع رساني در مورد رشتهها توسط خود هنرمند وعرضه محصولات صنايع دستي ازديگراهداف راه اندازي اين کوشک است.
مدير اجرايي کوشک هنرمندان افزود: فرآيند توليد تا فروش محصولات ارائه شده در کوشک انجام شده و هنرمندان در زمان انجام مراحل توليد، آموزش اين هنرها را در دستور کار خود دارند.
مصوري با بيان اينکه علاوه بر هنرمندان مختلف صنايعدستي، مردم و گردشگران خارجي نيز از مخاطبان اين کوشک هستند،خاطرنشان کرد: اين کوشک براي نخستين بار با سرمايهگذاري بخش خصوصي راه اندازي شده است و معاونت فرهنگي- هنري شهرداري، شهرداري منطقه 2، سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و ساکنان و کسبه محل از جمله حاميان معنوي کوشک هستند.
وي با اشاره به اينکه انجمن هتلداران، تورگردانان، سفرهخانهداران و جمعي از انجمنهاي فرهنگي- هنري درکوشک حضور دارند، گفت: در اين کوشک جز رشتههاي سراميک، کارهاي چوبي، معرق، مشبک، فرش اصيل ايراني، مجسمهسازي، مرصع سازي، سفال،غذاها و موسيقي سنتي ايراني نيز معرفي ميشود.
مصوري يادآور شد: با هماهنگيهاي صورت گرفته با معاونتهاي صنايعدستي ساير استانها قرار است هرماه، هنرمندان يک استان به عنوان ميهمان در کوشک هنرمندان تهران حضور يافته و به معرفي و ارائه صنايعدستي استان خود بپردازند.
اين مقام مسئول در ادامه گفت: براي رشد و توسعه صنايع دستي، استفاده از دانش روز و سليقه مشتري، موجب ميشود صنايعدستي با بهايي مناسب در سبد خانوارها قرار گيرد.
مصوري تصريح کرد: اين امر موجب ميشود مردم هرچه بيشتر از فرهنگ و تمدن اصيل خود استفاده کنند.
به گفته وي، همچنين اين اقدام عامل مناسبي براي گسترش و حمايت از هنرمندان به منظور حفاظت و ماندگاري صنايع دستي است.
خاطرنشان ميشود کوشک هنرمندان سنتي و صنايعدستي ايراني در بازار سنتي خيابان ستارخان، زيرپل يادگار امام واقع شده است.
114/
انتهای پیام/